Baka Express

Predstavljamo Vam restoran koji nudi veliki izbor kako domaćih tako i internacionalnih jela, pripremljenih na veoma moderan način i dekorisanih tako da će vam se oči smešiti. Baka Express pruživaće vam jedno novo iskustvo kada je uživanje u hrani u pitanju, a utiske o njihovim izvrsnim jelima možete podeliti sa svojim najmilijima i prijateljima, tako što ćete poručiti online, a Baka Express dostava na vašu adresu stiže najbrže u gradu.

Ako vam nedostaje bakina kuhinja tu su Baka Express kuvana jela, a ako želite da budete zdravi jedite kuvano. Mi vam preporučujemo da uživate u toplim potažima i čorbama kao i da probate leskovačku i pileću mućkalicu ili čorbast pasulj sa suvim rebrima i kobasicom. Baka Express dostava u svojoj ponudi ima i jela sa roštilja koja se pripremaju na jedan inovativan način a po proverenoj recepturi, stoga neka Carsko pile, Dimljeni vrat na bukovini ili Bakin Chicken burger budu neki od predloga za vaš današnji ručak. Za iznenadne goste ili porodična okupljanja nema brige, tu je Bakin Express vozić pun sočnog mesa i priloga u kome će svi uživati.

A sada, za ljubitelje internacionalnih jela, omiljene paste priprema Italiano baka. Probajte njihovu Carbonaru, Bolognese ili pikantnu Arrabiat-u, jer pasta je uvek u modi. Baka Express dostava dočaraće vam i duh Meksika, potrebno je samo da naručite Wrap kari piletinu ili Wrap Mexicanu i uverite se da je naša Baka Express prava svetska žena. Baka priprema i obrok salate kao i brojne salate od svežeg povrća pune vitamina a u ponudi su i prilozi koji se savršeno kombinuju sa svakim jelom. Za kraj ove fenomenalne ponude ne smete propustiti deserte, Sutlijaš sa malinama ili Bakinu suvu pitu, tako sočnu i aromatičnu da ćete svaki put tražiti repete.

Baka Express dostava vrši se na teritorijama Novog Beograda, Zemuna i Bežanijske kose svakoga dana osim nedelje. Baka Express kuvana jela dostava za vaš nedeljni ručak ili dostava roštilja za sve prilike stiže ekspresno do vas, a sve što je potrebno da učinite je da daberete nešto iz bogate ponude ovog restorana i naručite online. Uživajte u bakinoj kuhinji u pravom smislu te reči, obradujte sebe i svoje bližnje. Dok si rek'o keks, stiže Baka Express!