Basilico

Basilico picerija nastala je iz ljubavi prema italijanskoj kuhinji, potrebi za savršenim i potpunim ukusom koji ostaje zauvek urezan u pamćenje. Najbolji sastojci, spremjleni po originalnim receptima sa ljubavlju i strašću kao rezultat daju savršeni zalogaj.

Basilico recepture, kompromis su najboljeg iz srpske i italijanske kuhinje, kombinacijom bosiljka, raznovrsnih sireva, suhomesnatog, povrća i gljiva, dovode i iskusne ljubitelje italijanske kuhinje do prijatnog iznenađenja. Ukoliko ste i Vi ljubitelj bacite pogled na bogatu ponudu Basilico picerije.

Osim pica, pasti, rižota, Basilico jelovnik moze da Vam ponudi i Basilico bugrer, Cezer tortilju. Dan započnite doručkom, Basilico meni sadrži i Basilico rolls, omlet Basilico, razne vrste sendviča i salata. A na kraju obroka zasladite se voćnom saltom, knedlama sa šljivama ili nekom od palačiniki.

Zato brzo na Basilico jelovnik, odaberite šta želite i naručite online. Basilico dostava hrane Vam stoji na raspolaganju od 09:00 do 24:00 a nedeljom od 12:00 do 24:00, nije bitno da li ste na poslu ili kod kuće.