Primavera paste sa povrćem
Pommodoro Napolitana pasta
Paradajz pelat, crni luk, beli luk, origano, bosiljak, peršun, tvrdi sir.
Funghi cremoso pasta
Šampinjoni, crveni luk, neutralna pavlaka, belo vino, tvrdi sir.
Vegeteriana pasta
Sveže povrće. Šargarepa, paprika, čeri paradajz, šampinjoni, crveni luk, beli luk, tvrdi sir.
Pesto Genovese con olio pasta
Bosiljak, pinjole, maslinovo ulje, beli luk, peršun, tvrdi sir.
Carne paste sa mesom
Bolognese pasta
Svinjsko-juneće meso, luk, paradajz, šargarepa, celer, vino, tvrdi sir.
Pollo di pesto Genovese pasta
Bosiljak, piletina, maslinovo ulje, pinjole, beli luk, peršun, tvrdi sir.
Amatriciana Laziale pasta
Slanina, paradajz pelat, čili paprika, crni luk, beli luk, tvrdi sir.
Special paste
Vrganji pasta
Suvi vrganji, crveni luk, neutralna pavlaka, belo vino, Parmigiano Reggiano.
Frutti di mare pasta
Dagnje, gambori, lignje, surimi, paradajz, luk, crveno vino, tvrdi sir.
Tartufata pasta
Crni tartufi sušeni, šampinjoni, maslinovo ulje, Parmigiano Reggiano.
Njoke
Njoke sa slaninom i pečurkama
Slanina, šampinjoni, luk, neutralna pavlaka, tvrdi sir.
Njoke sa pršutom i kajmakom
Kajmak, svinjski pršut, maslinovo ulje, tvrdi sir.
Salate
Grčka salata
Cezar obrok salata
Piletina, slanina, krutoni, mix zelenih salata, cezar dresing.
Grilovana mediteranska piletina
Grilovana piletina u pacu od mediteranskih začina i ulja
Grilovana piletina u pacu od mediteranskih začina i ulja
220g. Dodaci po želji.
Supe i čorbe
Poslastice
Piće
Pasta, Palačinke, Italijanska hrana, Restorani, Poslastice
Adresa restorana:
Bulevar Mihajla Pupina 10d, Beograd
Dostava 11:00 do 19:00
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 11:00 do 19:00 | - |
Utorak | 11:00 do 19:00 | - |
Sreda | 11:00 do 19:00 | - |
četvrtak | 11:00 do 19:00 | - |
Petak | 11:00 do 19:00 | - |
Subota | 11:00 do 16:00 | - |
Nedelja | zatvoren | zatvoren |
Pretražite otvorene restorane
Restoran trenutno ne radi.
Proverite radno vreme.
Delight pasta gastro bar
Upišite adresu za dostavu
Ukoliko Vaša adresa nije ponuđena, kliknite ovde.