Nešto sasvim drugačije
Hleb se naručuje posebno. Luk kao prilog.
 
                                                           
                                                           
                                                          Moja Pljeskavica
Topla predjela
Hladna predjela
Kuvana jela
Specijaliteti od mlevenog mesa
Hleb se naručuje posebno. Uz mlevena mesa prilog luk koji se pakuje odvojeno, uz ostalo prilog je pomfrit.
 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          Gedžini uštipci
Batketova pljeskavica
 
                                                           
                                                          Mešana mesa
Hleb se naručuje posebno. Uz mlevena mesa prilog je luk, uz pohovano tartar i uz ostalo pomfrit.
Komasutra
 
                                                          Gedžoval
 
                                                          Gedžovalče
 
                                                          Madam Obama
 
                                                          Gedžina infarktstruktura
 
                                                           
                                                          Bitka na Kajmakčalanu
 
                                                           
                                                          Gedžina rolerijada
 
                                                          Od vrata do vrata
 
                                                          Gedžino ordenje
 
                                                          Gedžino ordenje za šampiona
 
                                                          Gedžino ordenje sa Kajmakčalana
Gedžino ordenje sa Kajmakčalana
Pohvala
Koska do koske koskica
Specijaliteti po porudžbini
Hleb se naručuje posebno. Prilog su pomfrit i tartar sos.
Karađorđeva šnicla svinjska
 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          Specijaliteti od piletine
Hleb se naručuje posebno. Prilog pomfrit.
 
                                                           
                                                           
                                                          Pileći medaljoni u sosu od pečuraka
Pileći medaljoni u sosu od pečuraka
Specijaliteti od svinjetine
Hleb se naručuje posebno. Prilog: pomfrit.
 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          Svinjski ražnjići
 
                                                          Gedžina vešalica sa pečurkama
 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          Specijaliteti od ćuretine
Hleb se naručuje posebno. Prilog pomfrit.
 
                                                          Ćureći medaljoni sa pečurkama
Specijaliteti od teletine
Specijaliteti u maramici
Hleb se naručuje posebno.
 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          Teleća džigerica u maramici
Svinjski file u maramici
Specijaliteti rolovani u slanini
 
                                                           
                                                          Slatko, slano rolovano
 
                                                          Rolovani pileći ražnjić
 
                                                           
                                                           
                                                          Rolovani svinjski ražnjić
Specijaliteti dimljeni
Pastrmka i lignje
Cena porcije se može malo razlikovati u skladu sa veličinom ribe. Hleb se naručuje posebno. Prilog bareni krompir i šargarepa.
Hleb i peciva
Dečiji meni
Prilozi
Salate
 
                                                          Travijata
 
                                                           
                                                          Poslastice
Doručak do 12.00h
Roštilj, Domaća kuhinja, Kuvana jela, Piletina, Pohovano, Restorani
Adresa restorana:
Partizanska 60, Beograd
Za poneti 09:00 do 22:00
| Radno vreme | Dostava | Za poneti | 
| Ponedeljak | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| Utorak | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| Sreda | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| četvrtak | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| Petak | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| Subota | 10:00 do 20:30 | 09:00 do 22:00 | 
| Nedelja | zatvoren | zatvoren | 
Restoran trenutno ne radi.
Proverite radno vreme.
Don Gedža Ugrinovci

Dozvolite lociranje uređaja
Dozvolite pristup lokaciji, izaberite najbližu adresu i izmenite je ako je potrebno.
Nazad
Upišite adresu za dostavu
Unesite broj mobilnog telefona
verifikacioni kod

 
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                          