Gusan

Veliki izbor raznovrsnih jela i obroka za Novosađane na jednom mestu, restoran Gusan Zmaj Jovina 4 Novi Sad je pravo mesto gde možete da naručite kompletan obrok, od glavnih jela, roštilja, piletine, sendviča, burgera, palačinki, salata, posne i vegetarijanske hrane. Restoran Gusan vam nudi mnoštvo ukusnih jela u kojima ćete uživati.

Specijalitete od jela sa rostilja i jela od mesa kao sto su novosadska piletina, piletina u kari sosu sa pomfritom, slanina pečena na roštilju sa pomfritom, takođe i riblje specijalitete možete naći u meniju ovog restorana. Za korisnike koji pak žele nešto drugačije restoran Gusan nudi veliki izbor jela koja ne ukljucuju meso, obrok salata.

Dostava restoran Gusan pokriva ceo Novi Sad i na raspolaganju je tokom celog dana, a možete naručiti i vikendom. Kada vam je dosta kuhinje, tu je restoran Gusan dostava da poručite i da uživate u ukusnim gurmanlucima.

Ne oklevajte, ne kuvajte i ne tražite broj telefona već naručite vašu omiljenu hranu online putem a dostava restorana Gusan ubrzo stiže na vašu adresu da vam ugođaj za hranom učine potpunim. Uvek spremni restoran Gusan i dostava restorana.