
Kum dostava hrane Šabac

Specijaliteti sa roštilja
Ćevapi
Sarajevski ćevap ali na Kumov način od najkvalitetnijeg junećeg mesa sa posebnom kombinacijom prirodnih začina, bez ikakvih aditiva, posluženi u somunu kojeg pre serviranja umočimo u domaću supu, i onda zapečemo na roštilju. ↗

Ćevapi na kilogram
Lepinje se kupuju posebno. 1kg - 40komada, 1.5kg - 60komada.
Ćevapi 6 kom.

Ćevapi 8 kom.
Pljeskavica 125g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu. ↗

Pljeskavica 150g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu. ↗

Pljeskavica 200g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu.
Punjena pljeskavica 310g
Čisto juneće meso mešano sa domaćim kačkavaljem, drobljenim sirom i suvom junetinom. ↗

Punjena pljeskavica 460g
Čisto juneće meso mešano sa domaćim kačkavaljem, drobljenim sirom i suvom junetinom. ↗

Sarajevska pljeskavica 225g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici. ↗

Sarajevska pljeskavica 270g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici.
Sarajevska pljeskavica 350g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici.
Dedina sudžukica
250g, 1 komad. Dedina sudžukica – domaća kobasica od čistog junećeg mesa umešanog sa kačkavaljem i mešavinom domaćih začina, napunjeno u prirodno juneće crevo, pa onda blago nadimljeno na bukovim drvima u dedinoj pušionici. ↗

Pileća krilca
Kumova krilca 500g. Domaća pileća krila u tri različite mešavine posebnih začina. ↗

Ramstek
300g. Juneći ramstek odležao u paču od maslinovog ulja i mešavine mediteranskih začina pa „bačen“ na ćumur. Preporučujemo da bude srednje pečen kako bi mogli najbolje da uživate u sočnom i slasnom zalogaju. ↗

Posna jela
Sendviči
Bosanski sendvič
Sitno iseckana suva juneća slanina sa domačim kajmakom u svežem somunu, pa onda sve to zapečeno na žaru.. ↗

Dedin somun sa kajmakom
Domaći i kao duša svež somun premazan sa domaćim kajmakom i naravno zapečen na roštilju..
Salate
Ostalo
Deserti
Tri Leće
Sočna poslastica koja iz Južne Amerike dolazi na naš sto, napravljena od tri vrste mleka i posebne mešavine brašna, sa prelivom od karamele, osvežiće vas i zasladiti u isto vreme.
Pića
Pivo
Roštilj, Domaća kuhinja, Piletina, Sendviči, Poslastice, Posna i vegetarijanska hrana
Adresa restorana:
Masarikova 15, + spoljna dostava, Šabac
Dostava 09:00 do 22:00
Za poneti 08:00 do 22:00
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 09:00 do 22:00 | 08:00 do 22:00 |
Utorak | 09:00 do 22:00 | 08:00 do 22:00 |
Sreda | 09:00 do 22:00 | 08:00 do 22:00 |
četvrtak | 09:00 do 22:00 | 08:00 do 22:00 |
Petak | 09:00 do 22:00 | 08:00 do 22:00 |
Subota | 09:00 do 23:00 | 09:00 do 23:00 |
Nedelja | 13:00 do 22:00 | 13:00 do 22:00 |