Oliva Verde

Oliva Verde je porodični restoran u blizini centra grada koji teži da zadovolji Vaše čulo ukusa. Sa velikom pažnjom biraju zdrave i sveže namirnice i tako garantuju kvalitet u koji se možete i sami uveriti.

Morate probati neku od pica Oliva Verde jelovnika, možda Romana, Speciale ili Oliva Verde picu prekrivenu pršutom, sirom, svežim paradajzom, mocarelom, rukolom i maslinama. Za bilo koju da se odlučite uzivaćete pri svakom zalogaju.

Osim pice, Oliva Verde meni Vam nudi paste, sendviče, salate, piletinu iz woka i neke od specijaliteta na primer rolovana piletina triocolori ili pileće belo meso sa krojter puterom. A nakon ukusnog obroka možete se zasladiti nekom od palačinki na primer palačinkom Švarcvald ili palačinkom sa belim kremom i malinama, kako to dobro zvuči?

Dostava hrane Oliva Verde Vam je dostupna svakoga dana od 10h do 22h i nedeljom od 12h do 22h, bilo da ste kod kuće ili na poslu. Zato odaberite željeno jelo, spakujte ga u korpu i poručite online. Hrana ubrzo stiže kod Vas.