Pečenjara Kod Tome dostava hrane Beograd
Pečenjara Kod Tome - Ilije Garašanina bb
Za poneti
Pečenje
                                                          Praseće pečenje
                                                          
                        
                                                                                                                                                                
                                                          Presovana prasetina
                                                          
                        
                                                                                                                                                                
                                                          Piletina
                                                          
                        
                                                                                                                                                                Kobasice
Kobasice od mangulice
Salate
Mesne prerađevine
                                                          Čvarci od mangulice
                                                          
                        
                                                                                                                                                                Mast od mangulice
Ostalo
Roštilj, Domaća kuhinja, Piletina, Sendviči
Adresa restorana:
Ilije Garašanina bb, Beograd
Dostava 09:00 do 14:45
Za poneti 09:00 do 14:45
| Radno vreme | Dostava | Za poneti | 
| Ponedeljak | zatvoren | zatvoren | 
| Utorak | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
| Sreda | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
| četvrtak | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
| Petak | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
| Subota | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
| Nedelja | 09:00 do 14:45 | 09:00 do 14:45 | 
                                                          
                                                          
