Ko to tamo ćevap

Pink ćevabdžinice su poznate ne samo u Beogradu već i u celoj Srbiji. Specijalizovane su za pripremu vrhunskih mesnih proizvoda i roštiljskih specijaliteta. Posebna pogodnost je i mogućnost online naručivanja na kućnu adresu. Pink ćevabdžinica Banjica za vas vrši dostavu roštilja svakoga dana.

Pink ćevabdžinice su prepoznatljive po svojoj originalnoj recepturi i kvalitetu mesa zahvaljujući čemu postoje već više od 20 godina. A za ljubitelje roštilja na meniju su ćevapi, pljeskavice, uštipci, punjeni batak, rolovani pileći file, zatim domaća dimljena kobasica a za one koji žele da dočaraju duh Beča u ponudi je Austrijska kobasica sa sirom autentičnog ukusa. Ovo nije sve, zato predlažemo da pogledate celokupnu ponudu restorana, odaberete, poručite i uživate.

Za posebne prilike i veća porodična okupljanja Pink ćevabdžinica Banjica vrši dostavu roštilja na kilogram. Uz salatu, pomfrit i somun pec pec formirajte svoj idealan obrok i uživajte u svakom zalogaju.

Dostava roštilja iz Pink ćevabdžinice Banjica je sada još pristupačnija svima zahvaljujući online naručivanju. Zaboravite na kontakt telefon, čekanje u redu, već vrlo jednostavno poručite online.