Stefanos dostava hrane Šabac
Akcija
2 paste + 2 palačinke + 2 soka po izboru
Karbonara pasta + Nutela palačinka + piće po izboru
Stefanos sendvič + Nutela palačinka + piće po izboru
Sendvič u domaćoj lepinji, jaje, kajmak, pečenica, šunka. Prilozi po želji.
Paste
600-800g. Testenina fusili.
Arabijata pasta
Paradajz sos, crni luk, beli luk, šećer, bosiljak, biber, so, čili, ljuta papričica. ↗
Pasta sa kikirikijem
Posno. Kikiriki, kukuruz, susam, kiseli krastavac, začini, paradajz sos, posni majonez.
Sendviči
Svi sendviči su tostirani.
Sendvič sa dimljenom piletinom
Domaća lepinja, dimljena piletina, kačkavalj, prilozi po želji.
Sendvič sa tunjevinom
Posno. Domaća lepinja, tunjevina, kukuruz, prilozi po želji.
Hot Dog
Doručak
Slane palačinke
Jedna palačinka 40cm u porciji.
Palačinka sa šunkom
Palačinka sa kulenom
Palačinka sa pečenicom
Palačinka sa dimljenom piletinom
Prilozi po želji.
Slatke palačinke
Jedna palačinka 40cm u porciji.
Palačinka sa eurokremom
Palačinka sa nutelom
Palačinka sa kikiriki puterom i džemom
Palačinka sa domaćim džemom od mešanog voća
Sokovi
Coca-Cola - Original
Fanta - Orange
Sprite
Schweppes - Bitter lemon
Schweppes - Pink mixer style
Next Joy - Višnja
Next Joy - Pomorandža
Fuzetea - Breskva i ruža
Ultra - Original
Salate
Salata sa piletinom
Pileće belo meso, paradajz, feta sir, kuvano jaje, preliv, zelena salata, krutoni. ↗
Voda
Pasta, Palačinke, Sendviči, Piće
Adresa restorana:
Gospodar Jevremova 28, Šabac
Dostava 08:00 do 22:45
Za poneti 08:00 do 23:45
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
Utorak | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
Sreda | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
četvrtak | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
Petak | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
Subota | 08:00 do 22:45 | 08:00 do 23:45 |
Nedelja | zatvoren | zatvoren |
Pretražite otvorene restorane
Restoran trenutno ne radi.
Proverite radno vreme.
Stefanos Šabac
Registrovani korisnici mogu sačuvati adrese.
Upišite adresu za dostavu
Ukoliko Vaša adresa nije ponuđena, kliknite ovde.