
Lorenzo i Kakalamba dostava hrane Beograd

Predjela
Melancana Parmiđana
Plavi patlidžan, paradajz pelat, mocarela, parmezan, bosiljak, zapečeno u peći.
Pirotska peglana kobasica
Peglana kobasica od tri vrste čistog mesa, pripremana na tradicionalan način.
Srbija 100%
Organska pirotska kobasica od mangulice I buše, duvan čvarci, ajvar, domaći kajmak.
Topal đubek
Grilovani staroplaninski pareni sir, poslužen uz čeri paradajz i mix zelenih salata.
Selekcija domaćih sireva
Kozji sir, pirotski sir mešanac, pirotski kačkavalj, djubek.
Supe / Čorbe
Teleća čorba
Goveđa supa sa ručno rađenim knedlama ili domaćim rezancima
Goveđa supa sa ručno rađenim knedlama ili domaćim rezancima
Obrok salate
Salata Toskana
Miks zelenih salata, kruška, sir pekorino, preliv aćeto balzamiko, bundeva, cvekla.
Cezar salata
Grilovan pileći file, iceberg, rukola, krutoni, čips od pančete, Cezar preliv, parmezan.
Biftek salata
Grilovani juneći biftek, miks zelenih salata, paprike, čeri paradajz, šampinjoni, krutoni.
Losos salata
Grilovani losos, miks zelenih salata, čeri paradajz, pinjoli, crveni luk, krutoni.
Testenine / Rižota
Testenine ručno rađene iz naše radionice - taljatele, ravioli, njoke, lazanje.
Taljatele sa piletinom, pečurkama, parmezanom I sušenim paradajzom
Taljatele sa piletinom, pečurkama, parmezanom I sušenim paradajzom
Raviole punjene sa rikotom, spanaćem i parmezanom
Raviole punjene sa rikotom, spanaćem i parmezanom
U sosu sa puterom i žalfijom.
Njoke sa pršutom i pečurkama u krem sosu od belog vina
Njoke sa pršutom i pečurkama u krem sosu od belog vina
Pelat, peperonćino, kapar, bosiljak, parmezan.
Lazanje rađene po tradicionalnom receptu
Lazanje rađene po tradicionalnom receptu
Bolonjeze sos, bešamel sos, parmezan, zapečeno u rerni.
Rižoto sa piletinom, sušenim paradajzom I listićima badema
Rižoto sa piletinom, sušenim paradajzom I listićima badema
Taljatele sa biftekom
Biftek, maslinovo ulje, paprika, čeri paradajz, italijanska pršuta, parmezan.
Rižoto sa vrganjima
Rižoto sa vrganjima sa dodatkom tartufa
Rižoto sa vrganjima sa dodatkom tartufa
Špagete Al Paćino
Maslinovo ulje, beli luk, slanina, pršuta, čeri paradajz, pelat, rukola, parmezan.
Glavna jela
Pačiji file
Taljata servirana sa povrćem I sirupom od javora sa slačicom na pireu od celera.
Piletina Toskana
Pileći file u sosu od belog vina I sušenog paradajza, serviran pire krompiru.
Taljata od bifteka sa vrganjima I šampinjonima
Taljata od bifteka sa vrganjima I šampinjonima
Gratinirana piletina
Zapečeni pileći file u aromatičnom krem sosu, serviran sa njokama I brokolijem.
Biftek burger
Naš burger se pravi od 100% bifteka I servira sa zelenom salatom, paradajzom,hrskavom pančetom i dressingom.
Drpano prase u lepinji
Hrskava slanina, BBQ sos, Coleslaw salata, dolar čips.
Piletina Milaneze
Pileći file serviran na miksu zelenih salata sa čeri paradjzom, crvenim lukom I dresingom od meda.
Tradicionalni specijaliteti
Sarmice u vinovom listu
Punjene mlevenim mesom zapečene u zemljanoj posudi, služe se sa kiselim mlekom.
Ribić na kajmaku
Pripreman po tradicionalnom receptu sa najbolje odabranim kajmakom, služi se u zemljanoj posudi.
Riba
Sos po izboru
Prilozi
Salate
Kao prilog
Domaći ajvar
Pečena slatka paprika
Šopska salata
Grčka salata
Rukola, čeri paradajz, pinjoli, parmezan
Rukola, čeri paradajz, pinjoli, parmezan
Miks zelenih salata
Zelena salata
Dečiji meni
Pileći štapići sa pomfritom – dečiji meni
Pileći štapići sa pomfritom – dečiji meni
Špagete Bolonjeze – dečiji meni
Špagete Bolonjeze – dečiji meni
Lazanje – dečiji meni
Deserti
Pića
Stari meni
Bela vina – Srbija
Rose vina – Srbija
Crvena vina – Srbija
Cabernet i Merlot, Lorenzo i Kakalamba
Cabernet i Merlot, Lorenzo i Kakalamba
Cabernet sauvignon, Merlot. Cilić, Jagodina.
Alma Mons
Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Petit verdot, marselin. Belo Brdo, Čerević.
Cabernet Franc Radovanović
Cabernet franc, Cabernet sauvignon. Radovanović, Krnjevo.
Bela vina – Italija
Dok traju zalihe.
Villa Antinori Bianco
Trebbiano, Malvasia, Pinot blanc, Pinot grigio, rhineriesling. Antinori, Toscana.
Rose vina – Italija
Crvena vina – Italija
Dok traju zalihe.
Villa Antinori red
Sangiovese, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah. Antinori, Toscana.
Amaronedella Valpolicela Classico
Amaronedella Valpolicela Classico
Corvina, Rondinella, Oseleta. Allegrini, Venetto.
Bela vina – ostatak sveta
Crvena vina – ostatak sveta
Penušava vina i šampanjci
Pizza, Roštilj, Domaća kuhinja, Kuvana jela, Pasta, Italijanska hrana, Zdrava hrana, Piletina, Ribe i plodovi mora, Restorani, Poslastice, Internacionalna kuhinja, Posna i vegetarijanska hrana
Adresa restorana:
Cvijićeva 110, Beograd
Dostava 12:00 do 20:00
Za poneti 12:00 do 20:00
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
Utorak | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
Sreda | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
četvrtak | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
Petak | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
Subota | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |
Nedelja | 12:00 do 20:00 | 12:00 do 20:00 |