Kompanije

Registrujte kompaniju i pozovite svoje kolege

Kompanijska strana je nova funkcionalnost namenjena većim timovima (10+ ljudi). Ukoliko Vaša firma broji manje od 10 kolega, pročitajte o grupnom naručivanju hrane.

Ideja je da na strani Vaše kompanije u svakom trenutku vidite ko od kolega naručuje hranu kako biste se pridružili naručivanju ili da sami naručite za sebe i sačekate druge kolege da Vam se pridruže.

Nije potrebno da inicira grupa niti da se prosleđuje link. Automatsko "zatvaranje" grupnog naručivanja se vrši svakih 30 minuta.

Na kompanijskoj strani videćete spisak restorana koji dostavljaju hranu na adresu Vaše firme. Takođe, videćete ko od kolega i odakle trenutno naručuje hranu tako da ćete moći da se priključite narudžbini. što omogućava Na taj način dolazimo do jednostavnijeg pregleda grupnog naručivanja jer ubrzava komunikaciju između kolega.

Korisnik 1
Vesna trenutno naručuje iz restorana "Botako"...
Korisnik 1
Marina trenutno naručuje iz restorana "Fine sushi"...
Korisnik 1
Vukašin trenutno naručuje iz restorana "Lipov lad"...

Na stranici za naručivanje hrane (na formi za unos adrese) korisnici biraju način plaćanja a jedan od njih je i “plaćanje iz kredita kompanije”. Nakon svakog uspešnog naručivanja kredit se umanjuje za iznos naručene hrane.

$ CASH-BACK kredit

Svaka grupna narudžbina preko 2.000 dinara ostvaruje CASH-BACK kredit u iznosu od 3% od vrednosti narudžbine. Sakupljajte kredit a zatim obradujte svoje kolege rođendanskom tortom ili pizzom, ili jednostavno naručite hranu iskoristivši CASH-BACK kupon kredit.

Cash back kupon

Registrujte kompaniju

KUPITE KREDIT za svoje zaposlene

Alideda omogućava kompanijama da svojim zaposlenima poklanjaju “kredit” za naručivanje i dostavu hrane u željenom iznosu.

Kompanija kupuje Alideda kredit a zaposleni troše kredit tako što naručuju hranu preko sajta. Idealno je za IT kompanije, zaposlene u noćnoj smeni, podršku 24h dnevno ili kada želite da zaposlenima omogućite dodatne benefecije.

ŠTA KOMPANIJE DOBIJAJU ALIDEDA KREDITOM?

Sit programer je zadovoljan programer!

Alideda je odličan način da izgradite imidž pouzdanog poslodavca kroz:

  • Povećanje lojalnosti zaposlenih
  • Razvijanje timskog duha u radnoj sredini
  • Zaposleni će biti manje odsutni sa svojih radnih mesta

Paketi počinju već od 10.000 dinara, odnosno oko 20 obroka - dostave hrane iz preko 100 restorana u gradu. Registrujte svoju kompaniju na sajtu za naručivanje hrane www.alideda.rs ili pošaljite email na office@alideda.rs i obradujte svoje zaposlene!

Pošaljite nam svoje podatke kako bismo Vas kontaktirali i otvorili nalog. Izdaćemo Vam profakturu za kredit za naručivanje hrane

Pozovite nas na 063/252-570 ili pošaljite email na office@alideda.rs i obradujte svoje zaposlene!