O nama

Kako je nastao Alideda

Pre par godina, Janko je radio u online servisu za dostavu hrane. Trudio se i zalagao, ali "gazdama" to nije bilo dovoljno dobro. U isto vreme, Goran je bio u startup programu ICT Huba a Marko vodio web agenciju. Rešili smo da pokrenemo bolji servis za dostavu hrane jer smo uvideli nedostatke postojećih.

Beležimo veliki rast

Prošlo je dve godine do prvog funkcionalnog rešenja. Menjali smo tehnologije i biznis modele dok nismo došli do funckionalnog rešenja koje je spremno za obradu velikog broja narudžbina. Slušali smo komentare i sugestije korisnika i klijenata i konstantno unapređivali sistem.

Danas, Alideda beleži veliki rast po svim parametrima: broju korisnika i broju realizovani narudžbina a restorani masovno prelaze na naš servis...

Alideda aplikacija

2018. ONLINE PLAĆANJE

Finansijski smo opstali i prešli "pozitivnu nulu" što nam ostavlja puno prostora za dalji razvoj. Dalji rad na inovativnim funkcionalnostim servisa tek predstoje i plan nam je da u potpunosti preuzmemo tržište dostave hrane jugoistočne Evrope. Do kraja ove godine, integrisaćemo sve sisteme online plaćanja i pokrenuti mobilne aplikacije.

Krajem ove godine pokrenućemo servis u susednim državama.

2019. CHAT BOT

Početkom ove godine, u planu je razvoj "chat bota" koji će zameniti telefonsko naručivanje hrane. Tokom 2018. godine smo aktivirali praćenje velike količine podataka - Big Data, što ćemo iskoristi u narednom periodu za personalizovane ponude i mašinsko učenje.

Sredinom 2019. godine, pokrenućemo servis u Americi, Bliskom Istoku, Kini i Australiji.

Investiranje

Do danas, Alideda nije uzimao nikakvu investiciju. Bootstrapovali smo do "prvog miliona".

Za dalje skaliranje, potrebna nam je investicija. Ukoliko želite da investirate u projekat, javite nam se.

Razvoj projekta Alideda

Kontaktirajte nas