Politika privatnosti

U ime Alidede obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Alidede (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (ktiptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Informacije koje prikupljamo su isključivo one koje su neophodne za dostavljanje narudžbine. Prikupljamo samo one informacije koje sami ostavite i Vašu IP adresu. U svakom trenutku možete tražiti ukidanje naloga i brisanje informacija o Vama.

Vaš broj telefona i e-mail ćemo koristiti da Vas obavestimo o statusu narudžbine i za povremene promocije. Email i SMS obaveštenja možete isključiti u svom korisničkom nalogu.

"Lični podaci" su bilo koja informacija koja se odnosi na Vas i koja Vas lično identifikuje, da li sama po sebi ili u kombinaciji sa drugim nama dostupnim informacijama. Alideda će prikupljati različite lične podatke o Vama koje nam sami dajete, uključujući tu i istoriju kupovine, istoriju posećenih stranica, pretrage i klikove.

"E-novosti" su elektronske novosti koje podrazumevaju vesti i tekstove u informativne svrhe, ponude, dešavanja, promocije i bilo kakve druge vesti koje Alideda želi da podeli sa Vama;

Alideda.rs koristi kolačiće kako za normalno funkcionisanje sajta tako i za korišćenje Google Analytics i Google AdSense platformi. Kolačiće možete onemogućiti u browseru ali onda nećete biti u prilici da pravilno koristite portal. Ukoliko želite više informacija o korišćenju kolačića od strane Google-a posetite https://www.google.com/ policies/ technologies/ ads/

Za sva dodatna pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete kontaktirati naše Lice za zaštitu podataka o ličnosti. Kontakt podaci su Janko Ratković,  [email protected].

Korišćenjem portala Alideda.rs izražavate saglasnost sa politikom privatnosti.

Svaka promena Politike privatnosti će biti objavljena na ovoj stranici.