Maestro Chief

Dobro došli u Maestro Chief gurmansku oazu u kojoj svako jelo priča svoju ukusnu priču. Želimo da vam približimo njihov raznovrstan meni i da vam pokažemo zašto je baš Maestro Chief dostava pravi izbor kada želite da uživate u kvalitetnoj hrani. Od utorka do nedelje, od 11 do 23 časa, Maestro Chief dostava je tu da ispunjava vaše gurmanske želje, zato naručite online i uživajte u njihovim ostvarenjima.

Dan možete započeti tako što ćete izabrati doručak po vašem ukusu, a tu su i sendviči u tortilji, Klub sendvič kao i Maestro sendvič bogatog ukusa koji morate probati. Takođe možete odabrati i obrok u lepinji od najfinije piletine a za ljubitelje mesa tu su raznovrsna jela sa mesom kao što su Maestro pohovana piletina, Njegoški stek ili testenina sa kari piletinom.

Ono po čemu je Maestro Chief dostava veoma prepoznatljiva su hrskava Maestro krilca i sočni burgeri, koji će kada ih jednom probate postati vaši omiljeni obroci, a da bi se ti obroci dodatno začinili tu su neverovatni sosovi sa sedam različitih ukusa koji će vaš obrok učiniti apsolutno savršenim. U ponudi su i brojne obrok salate i salate od sezonskog povrća kao i prilozi koji upotpunjuju svaki obrok. Deserti su tu da se zasladite a za to će se pobrinuti vafl sa nutelom ili džemom kao i palačinke istih ukusa.

Sigurni smo da dostava Maestro krilca ili dostava burgera nikad nije bila brža, i još sigurniji da će Maestro Chief Dimitrija Tucovića opravdati vaše poverenje svojim bogatim jelovnikom i pre svega vrhunskim kvalitetom hrane. Otkrite lepotu uživanja u najukusnijim jelima i naručite online. Maestro Chief dostava vrši se na širem području grada i neka postane vaša nova ukusna navika.