Dostava hrane

Gladni ste? Želite da uživate u ukusnoj i toploj hrani a da ne morate da je spremate i čekate na nju dugo? Organizujete žurku ili proslavu, tražite ručak za poneti ili vam pak treba dobar ketering? Desilo se da ste ogladneli kasno uveče, a najbliža brza hrana ili restoran je zatvoren? A možda ste prehlađeni ili Vas prosto mrzovolja uhvatila i ne želite da lutate po komšiluku i opet se opredeliti za isto na kraju? Zato postoji ONLINE naručivanje hrane!

Odaberi restoran

Alideda sajt je upravo takvo mesto na kome možete vrlo lako i brzo poručiti ukusnu i kvalitetnu hranu. Zahvaljujući odličnoj saradnji, koju smo uspostavili, sa brojnim renomiranim restoranima iz Vašeg grada, na raspolaganju Vam je veliki izbor jelovnika najrazličitijih kuhinja. U bilo kom trenutku dana ili noći, 00-24h 365 dana u godini, naš servis za naručivanje hrane je dostupan za Vas :D . I što je još bitnije, naručivanje je vrlo lako! Jednom napraviite nalog, odnosno poručite hranu, podaci ostaju sačuvani tako da ih naredni put ne morate ukucavati. Nakon izvršene narudžbine samo je potrebno da sačekate par minuta na povratnu informaciju, u koje vreme stiže Vaša narudžbina. I da napomenemo, naše usluge su besplatne. Odaberite svoju lokaciju i Alideda će izvršiti selekciju restorana koji dostavljaju do Vas. Klikom na svaki od ponuđenih restorana, imate uvid u njihove jelovnike sa opisom, slikom i cenom jela. Vrlo jednostavno! Jedini problem na koji možete naići je da ne znate šta biste pre da naručite od velikog izbora.

Naruči hranu preko sajta

Niko od nas ne voli dugo čekanje. Zamislite da tražite restoran iz kog biste poručili na primer dobar kuvani obrok, pa dok pronađete broj telefona, a on zauzet. Pa diktiranje i eventualno ponavljanje ili menjanje narudžbine ukoliko željenog proizvoda trenutno nema. Previše je to vremena, naročito ukoliko ste gladni ili na poslu i vremena za gubljenje nemate. U takvim trenucima idealno rešenje je naručivanje preko našeg sajta.

Grupno naručivanje

Sa kolegama želite da izvršite grupnu narudžbinu, a da ceduljica ne mora da kruži kancelarijom i eventualno se zagubi, možda je neki gladni kolega i pojede? Pritom, kada pristigne hrana znate tačno šta je za koga jer restorani napišu vaša imena na pakovanjima? Takođe – Alideda! Morate priznati da su sve ove mogućnosti koje postoje na našem sajtu velika olakšica i ušteda vremena. Mrzi Vas da žvaćete? Dobro, ipak nemojmo preterivati.

Dostavljač donosi hranu

A što se izbora tiče, o tome možemo na desetine strana ali bićemo kratki. Italijanska, libanska, japanska, kineska, ukoliko fino baratate štapićima , mediteranska, vegetarijanska, turska, grčka, specijaliteti sa roštilja, kuvana jela, hrana bez glutena. Ili da se bolje razumemo, pice, paste, rižota, falafeli, baklave, gyoza, suši, piletina sa kikirikijem u sečuan sosu, pohovana čokolada, kebab, giros, gurmanska pljeskavica, pasulj, sarme, torte, palačinke ili knedle sa šljivama ili belgijskom čokoladom i malinama (i rezanci s makom). Napomenuli bismo da jedini problem koji možete imati jeste izbor, jer je očigledno i više nego bogat i raznovrstan.

Postojećim korisnicima sajta hvala na dosadašnjem ukazanom poverenju, a ukoliko niste sa nama pravo je vreme da se pridružite Dedinoj porodici! Alideda, Vaša dostava hrane.