Holy Smokes dostava hrane Beograd
Meso na kilo
Gramaža mesa se odnosi na već pripremljeno meso.
Pileći batak
Pilećeg bataci sa karabatkom bez kosti pripremljeni na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 3 sata dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima sa dodatkom maslaca.
Svinjska rebra
Svinjska rebara pripremljena na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 6 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u mešavini soja sosa i smeđeg šećera. Bez dodatka masti.
Burnt ends
Juneće grudi (brisket) pripremljen na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 12 sati dimljeno i pečeno a na kraju isečeno na kocke i zapečeno sa močom i domaćim BBQ sosom.
Svinjski vrat
Svinjski vrat u komadu pripremljen na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 10 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti.
Brisket
Juneće grudi u komadu pripremljene na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 12 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti.
Obroci
Uz svaki obrok ide po jedan besplatan prilog, salata, sos po želji i domaći somun.
Obrok sa pilećim batakom
Pileći bataci sa karabatkom bez kosti pripremljeni na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 3 sata dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima sa dodatkom maslaca. 1 prilog, 1 salata i 1 sos po želji sa domaćim somunom.
Obrok sa drpanim prasetom
Svinjski vrat pripremljen na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 10 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti. 1 prilog, 1 salata i 1 sos po želji sa domaćim somunom.
Obrok Burnt ends
Juneće grudi (“brisket“) pripremlje na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 12 sati dimljeno i pečeno a na kraju isečeno na kocke i zapečeno sa močom i domaćim BBQ sosom. 1 prilog, 1 salata i 1 sos po želji sa domaćim somunom.
Obrok sa rebarcima
Ravna svinjska rebara pripremljena na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 6 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u mešavini soja sosa i smeđeg šećera. Bez dodatka masti. 1 prilog, 1 salata i 1 sos po želji sa domaćim somunom.
Obrok sa brisketom
Juneće grudi u komadu pripremljene na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 12 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti. 1 prilog, 1 salata i 1 sos po želji sa domaćim somunom.
Sendviči u domaćoj lepinji
U svaki sendvič ide coleslaw salata, kiseli krastavci, džem od luka i sos po želji.
Sendvič sa brisketom
Junećih grudi pripremlje na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 12 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti. U domaćem somunu.
Sendvič sa pilećim batakom
Pileći batak s karabatkom bez kosti pripremljen na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 3 sata dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima sa dodatkom maslaca. U domaćem somunu.
Sendvič sa drpanim prasetom
Svinjski vrat pripremljen na centralno-teksaški način u specijalno izradjenoj peći na drva smoker-u. 10 sati dimljeno i pečeno a na kraju dokuvano u sopstvenim sokovima bez dodatka masti. U domaćem somunu.
Pića
Pivo
Budwiser
Kabinet Brrkaaa
APA.
Dogma Hoptopod
IPA.
Kaš Bledoliki
Wheat Pale Ale.
Kaš dark Ryzen
Dark Rye IPA.
Vino
Burgeri, Sendviči, Restorani, Internacionalna kuhinja, Piće
Adresa restorana:
Cetinjska 15a, Beograd
Dostava 11:00 do 21:00
Za poneti 11:00 do 17:00
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Utorak | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Sreda | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
četvrtak | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Petak | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Subota | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Nedelja | 11:00 do 21:00 | 11:00 do 17:00 |
Pretražite otvorene restorane
Restoran trenutno ne radi.
Proverite radno vreme.
Holy Smokes
Registrovani korisnici mogu sačuvati adrese.
Upišite adresu za dostavu
Ukoliko Vaša adresa nije ponuđena, kliknite ovde.